C Företaget omnämns i UNT

girl-996635_1920

”Utbildningsnämnden i Heby ser gärna fler enskilda verksamheter inom barnomsorgen. Därför har den godkänt en ekonomisk förening i Uppsala samt en Tärnsjöbos ansökan att få starta ”hemmadagis”.

 

På det sättet ökar mångfalden och trycket på kommunens investeringar minskar. Verksamheten måste naturligtvis uppfylla de krav på kvalitet och säkerhet som ställs på motsvarande kommunal verksamhet. Den som utför omsorgen måste ha kvalifikationer så att barnets behov av omsorg och god pedagogisk verksamhet tillgodoses.[…]

 

C Företaget bedriver redan förskolor och pedagogisk omsorg i bland annat Knivsta, Sala, Uppsala och Östhammar och beskriver sig självt som ett alternativ till att starta eget. Varje dagmamma har sin självständiga verksamhet och C Företaget sköter ekonomi, löner, kund- och leverantörsfaktureringar med flera administrativa uppgifter.”

Här kan du läsa hela artikeln.