C Företagets dagbarnvårdare i Salaallehanda

kantareller

Våra dagbarnvårdare i Sala öppnar verksamheten Kantarellen den första Augusti. Idag publicerades en artikel där de berättar om sitt nya samarbete med C Företaget.

”Medan barngrupperna växer inom den kommunala förskolan blir antalet dagbarnvårdare allt färre, så även i Sala kommun. För att försäkra sig om att familjedaghem skall finnas som ett alternativ till förskolan även i framtiden har de tidigare kommunala dagbarnvårdarna Birgitta Karlström, Gittan Carlsson, Kate Redlund Ronnebrink och Monica Englund startat bolaget Kantarellen som kommer att driva familjedaghem i privat regi i Sala från och med den 3 augusti.

– Vi är anställda av C-företaget ekonomisk förening i Uppsala, som driver privat barnomsorg på flera håll i landet. Vi hade tänkt tanken att starta eget tidigare men då visste inte hur vi skulle gå till väga. Så när C-företaget skickade ut en förfrågan i våras kändes det rätt, säger Kate Redlund Ronnebrink.”

Här kan ni läsa hela artikeln.
Här kan ni läsa mer om Kantarellens verksamhet.