UNT skriver om Sjöstjärnorna

UNT publicerade en artikel där våra dagbarnvårdare Sjöstjärnorna berättar om sitt nya samarbete med C Företaget.

Dagmammorna i Östhammars kommun ses som en slasktratt. Det menar några av dagmammorna, som nu ledsnat och startar barnomsorg i privat regi.

Som huvudman kommer C Företaget i Uppsala att fungera och verksamhetens inriktning blir natur, lek och miljö. I stort sett lika den som nu bedrivs och tanken är att föräldrar och barn inte ska märka någon skillnad från dagens verksamhet.
– Skillnaden kommer att ligga i att vi får reglerad arbetstid och att vi styr oss själva. Dessutom kommer vi i Öregrund inte att ha fler barn än sex stycken per dagmamma. De andra har även skolbarn, så där kan det bli något fler, säger Yvonne Lundby.”

Här kan du läsa hela artikeln.
Här kan du läsa mer om Sjöstjärnornas verksamhet.