Silverkottens familjedaghem i Knivsta

Nu har vi ansökt om att utöka vår verksamhet i Knivsta med Silverkottens familjedaghem!

pine-cones-1031211_640

Verksamheten kommer att drivas i hemmamiljö där barnen lämnas och hämtas varje dag. Under dagen kommer vi att bege oss till vår närmiljö och besöka skogar, lekparker och fotbollsplaner. Vi kommer att arbeta med olika pedagogiska projekt efter barnens intressen där vi kommer att stöta på olika matematiska begrepp, språk, rörelse och olika samarbetsövningar. Under våren och fram till hösten kommer i även att ägna en del tid på tomten där vi kommer att plantera olika frön för att se vad som växer upp.

 

Min vision är att bedriva en pedagogisk verksamhet där barnen inflytande är en viktig del. Fördelen med att jobba som dagbarnvårdare är att jag kan ge barnen en lugnare miljö i en mindre barngrupp. Hos mig blir barnen uppmärksammade och får möjligheten att styra en del av verksamheten tillsammans med sina kompisar. Jag kommer att ha en nära kontakt med föräldrarna vilket ger en trygghet att kunna lämna bort det bästa man har.